adidas
Nederland  
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & Retouren

http://www.roughdiamond.nl bieden snelle verzending over de hele fiscale world.No verkoop, de beste service, welkom te halen deze site en vertel je vrienden en familie, het gelukkige winkelen!

Over het algemeen is de levertijd ongeveer 3-7 werkdagen. Bestellingen worden verzonden binnen 48 uur, zodra uw bestelling is verzonden, zal onze klantenservice e-mail met de volgnummers voor u. Als u nog niet had geen informatie over uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zullen we controleren.

Bestellingen kunnen worden uitgesteld om redenen:

1 "Bill To" en "Verzenden naar" adressen zijn niet hetzelfde.
2 huidige product is uitverkocht.
3 Orde is in afwachting van een credit goedkeuring en de controle.

Terugkeer en uitwisseling beleid

Als groothandel en detaillist, het is onze business om lange zakelijke relatie met klanten te onderhouden.
Ik hoop dat je kunt begrijpen dat we accepteren alleen rendement voor vervanging of vergoeding om de volgende redenen:
1 Verzending fouten
2 artikelen beschadigd
3 ontevredenheid (zie details)

Spreken van "ontevredenheid", laten we de verandering van formaat of een uitwisseling andere stijl: binnen 3 dagen, vergeet dan niet om ons uw naam en order ID wanneer u andere maat of kleur te wisselen. als de ander prijs hoger is, moet u de extra kosten te betalen en moet ook betalen de restocking fee, de verzendkosten in rekening gebracht door de Western Union betaling. Als de terugkeer item, verzendkosten, restocking fee en een niet-terugbetaalbare vergoeding credit card 15% wordt afgetrokken van het krediet.

Bestelling annuleren Beleid

Indien u wenst om uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice nadat u bestelt binnen 6 uur, voordat punt niet levering. Het spijt me dat we niet bij het schip uit kan annuleren orde. Dank u voor uw begrip. Als je erop om uw bestelling te annuleren, neem dan alstublieft onze terugkeerbeleid. Niet terugbetaalbare kosten op uw creditcard 15% wordt afgetrokken van het krediet.

waarschuwing:

1 Alle ruilen of retourneren van de producten, moeten hun originele staat, niet gedragen, gewijzigd of gewassen te houden, met aangehechte alle tags.
2 U moet contact opnemen met onze klantenservice binnen 3 dagen wanneer u uw item.

Hoop dat we ons te begrijpen. Voor vragen kunt u een e-mail; we zullen wonen om elke kwestie en samen met u werken om het op te lossen.


Sitemap

Contact

Adidas Online Store

Copyright © 2018 www.roughdiamond.nl. Powered by Adidas Online Store
Uw ipadres is: 54.81.27.58     adidas stan smith | adidas sneaker | adidas gazelle | adidas sale